Gratis levering i løbet af DKK1100     30 dages pengene tilbage garanti
Indkøbskurv:   0
    Log ind   | Opret konto   
Billige Brand Sko Online Salg
Denmark
Valutaer:
Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Forsendelse metoder
Når vi modtager din betaling, vil vi vedtages i hele verden af ​​EMS indenfor 2-3 hverdage for levering af dine varer, din leveringsadresse fragten forventes i 5-7 arbejdsdage at ankomme til venstre.

Refusion politik

Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af os, som, hvis pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev afsendt, udgifter til tilbehør og dele fra det samlede produkt pris vil blive trukket, og kan kun warrant en delvis tilbagebetaling, hvis en eller anden grund har brug for at ændre størrelse, farve, eller tilbagebetaling er under på grund af "i modsætning til", levering omkostninger for hele er produktpris vil blive fratrukket.

Returpolitik

Retur eller udvekslinger er tilladt, forudsat at kunden har købt produktet via hjemmesiden, og det er inden for 30 dage fra datoen for modtagelsen. Så kontakt os.

Navigation

De angivne priser er eksklusiv porto og emballage omkostninger. Disse beregnes automatisk i bestillingsprocessen. Separat markeret på emner, der er leveret med spedition grund af deres arbitragemuligheder eller vægt (forsendelse punkter) opkræves en shipping gebyr. Told og afgifter for leverancer afholdes af køberen og ikke indeholdt i købsprisen eller forsendelsesomkostningerne.

Annullering af ordren

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte vores online kundeservice eller email os straks. De fleste ordrer sendes inden for 1-3 dage fra ordredato. Forsendelse Ordrer kan ikke annulleres. Annullering anmodninger efter ordren er afsendt behandles i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse.

Site Map

Kontakt os

websted Information

Copyright © 2018 www.capucinelevai.com. Powered by Billige Brand Sko Online
Din IP adresse er: 54.198.212.30     billige sportssko online , Asics herre sko , Nike Air Zoom , Adidas løbesko , Mizuno indendørs domstol sko , Vinterjakke online
top